BERSERI-SERI KITA MENJEMPUT TAHUN BARU CINA BERSAMA PROPERTY QUEEN

Bermulanya Tahun baru, maka Tahun Baru Cina semakin hampir, kebanyakan pusat membeli-belah di berdekatan telah berjaya menyampaikan kita dalam mood dengan hiasan dan penyiaran lagu Tahun Baru Cina yang berbagai-bagai yang meriah di dalam dan sekitar pusat membeli-belah, ibu bapa akan sibuk membeli biskut, minuman, limau mandarin, hiasan Tahun Baru Cina dan banyak lagi!

Dengan kemajuan terkini, kami juga telah menyesuaikan diri dengan “tradisi” baru. Oleh kerana cuaca panas setiap Tahun Baru Cina, ramai akan memilih untuk melawat pusat membeli-belah untuk membeli dan menikmati penghawa dingin dengan percuma,serta menonton filem, sesi karaoke dan lain-lain

Jika anda suka pergi ke pusat membeli-belah semasa Tahun Baru Cina, jangan lepaskan peluang untuk melawat 3 tempat yang menarik ini di Pulau Pinang! Iaitu Queensbay Mall, Gurney Plaza dan Sunway Carnival Mall. Property Queen membawa anda satu-satunya Pesta Hartanah Tahun Baru Cina 2020, pameran ini akan mempamerkan projek-projek yang berbeza dengan pemaju dan agensi terkenal di Pulau Pinang, jika anda merancang untuk membeli hartanah baru, pastikan untuk merebut peluang ini untuk menyemak semua projek-projek, jika anda suka apa yang anda lihat, jangan teragak-agak untuk membuat tempahan!

Terdapat juga aktiviti-aktiviti di Queensbay Mall seperti persembahan Gendang dua puluh empat perayaan, persembahan tarian singa,persembahan penukaran topeng cina,penampilan Dewa Prosperity dan lain-lain aktiviti sempena Property Queen CNY Property Fair! Oleh itu, anda tidak perlu bimbang jika anda akan kehilangan semua tawaran hebat pada majlis itu. Property Queen juga menjemput seorang penyampai radio, Cynthia dari 988 untuk menyerikan majlis itu di Pusat membeli-belah Queensbay dan Gurney Plaza pada 27 Jan 2020. Pastikan untuk singgah dan bertemu dengannya secara peribadi!

Selain dari itu, jika anda mendaftarkan diri di majlis, “Like dan kongsi Facebook Property Queen, anda juga akan dapatkan straw minumun tahan karat edisi had Property Queen dan majalah Property Queen. Tertakluk pada terma & Syarat.

Jadi tandakan kalendar anda pada Januari 27 hingga Februari 2, 2020 untuk satu-satunya Pameran Pesta Hartanah Tahun Baru Cina 2020 oleh Property Queen di Queensbay Mall, Gurney Plaza dan Sunway Carnival Mall. Jumpa awak di sana!