Dapatkan Pakej 2 Dalam 1 Hanya di SOS Works!

Adakah anda seorang usahawan yang ingin memulakan perniagaan anda pada kos yang rendah? Kini  anda tidak perlu belanja banyak untuk menyewa seluruh pejabat apabila anda boleh menyewa ruang bekerja bersama yang mempunyai kemudahan dan komuniti yang hebat!

SOS bertempat di lokasi yang strategik di Georgetown, Penang dan SS15 Subang Jaya, Selangor, dan menawarkan ruang kerja paling murah di bandar iaitu pakej “bayar 1, dapat 2 lokasi”! Anda akan dapat menikmati kedua-dua lokasi untuk harga satu, tiada lagi ruang kerja bersama menawarkan anda pakej tersebut pada harga yang berpatutan!

 

SOS Works adalah tempat yang hebat untuk anda memulakan perniagaan anda, sewalah “Hot Desk” atau bilik suite. Anda tidak perlu bimbang tentang bil utiliti setiap hujung bulan. SOS Works menawarkan internet berkelajuan tinggi dengan kemudahan-kemudahan yang mencukupi untuk keperluan pejabat anda.

Dengan bajet yang rendah untuk perkhidmatan yang hebat, and boleh bertemu dengan usahawan lain di SOS dan berhubung dengan mereka untuk memperluaskan rangkaian anda.

SOS Works Pulau Pinang terletak di Jelutong, Georgetown. 5 minit ke Jambatan Pulau Pinang, 130 minit ke Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, 20 minit ke Butterworth, 10 minit ke KOMTAR.

SOS Works Subang Ofis terletak di SS15, Subang Jaya. Dikelilingi oleh Universiti terkemuka, sekolah, Pusat Perubatan, tempat makan, 10 minit dari Sunway Pyramid dan mudah dihubungkan melalui Lebuh raya utama seperti Lebuhraya Persekutuan, NPE, LDP, MEX & KESAS Highway.

 

Hubungilah kami sekarang untuk berdaftar sebagai ahli komuniti SOS hari ini untuk menikmati tawaran keahlian yang hebat dan eksklusif!

Untuk maklumat lanjut mengenai SOS Works, klik di sini!