KEMBALIKAN SEMANGAT PERNIAGAAN ANDA SERENDAH RM 99 Sebulan

KEMBALIKAN SEMANGAT PERNIAGAAN ANDA SERENDAH RM 99 Sebulan

Pengusaha kecil yang mengalami kesukaran semasa pandemik ketika perintah kawalan pergerakan (PKP). Ketika itu, ramai yang diminta bekerja dari rumah dan bagi ada juga pengusaha yang menutup perniagaan mereka , dan hendak berhenti membayar sewa pejabat mereka. 

Terkini, walaupun banyak perusahaan and peniaga yang harus memberhentikan aktiviti mereka, ramai yang masih secara perlahan-lahan mula kembali normal.

Mungkin ada di kalangan anda buntu kerana ingin naikkan semula perniagaan anda tetapi anda tidak tahu bagaimana atau dari mana anda boleh bermula?

Kami membawa berita yang indah kepada anda! 

Bagaimana jika kami memberitahu anda bahawa ada tempat kerja bersama, yang terletak di lokasi strategik, dilengkapi dengan semua utiliti pejabat yang anda perlukan untuk mulakan perniagaan anda semula bersama komuniti yang senantiasa memberi sokongan dan selesa. 

Ini bukanlah hanya khabar angin atau mimpi! Semua ini boleh didapati di SOS! Terletak di Subang dan Georgetown, SOS memberikan anda perkhidmatan terbaik yang anda perlukan ketika anda memulakan perniagaan anda. SOS menawarkan ruang kerja termurah di bandar, anda hanya memerlukan RM99 sebulan! Manakala untuk “Hot desk” hanya sebanyak RM700 sebulan dan miliki bilik peribadi anda sendiri. 

Tambahan pula, Pantri kemas dan rapi di mana anda boleh berehat sebelum bermesyuarat atau makan sebelum mulakan tugasan anda. Bertemu dengan komuniti baru dan berkongsi pengalaman anda semua ini hanya di SOS!

Tunggu apa lagi? Lawati kami di laman web kami di www.sos.work atau hubungi kami sekarang untuk maklumat lebih lanjut.

SOS Georgetown: Ms. Stella +6016-490 8099
SOS Subang: Ms. Aenn +6016-212 5238

Leave a Reply

Your email address will not be published.